En iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçileri: Havaalanının erişilebilirlik olanakları

En iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçisiKamusal alanların kullanımı ve devletin yararlandığı imkanlar ile seyahat etmenin tüm bireylerin temel hakları olduğunu söyledi.Ancak engelli bireyler, çeşitli alanlarda uygun erişim olanaklarının bulunmaması nedeniyle bu haklardan yararlanma konusunda zorluklarla karşılaşmaktadır.Örnek olarak, günümüzde elektrikli tekerlekli sandalye ile birçok umumi odaya girmek ve fiziksel engelli bireylerin kaldırımları rahatça kullanabilmesi sorun olmaya devam etmektedir.En iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçileri şunları söyledi: Bu bağlamda son dönemdeki eylemler devam etse de, fiziksel bariyerler için kesinlikle uygun umumi odalar oluşturmak için daha fazla girişimde bulunulması şarttır.Bu bağlamda engelli dostu havalimanı terminallerine sahip olmak için bazı temel talepleri ortaya koymaya çalışacağız.

wps_doc_4

Bu bir havaalanı terminalini engelli dostu mu yapar?

Çeşitli engelli konuklara yardımcı olmak için havaalanı terminal tesislerinin aşağıdakilere uygun olduğu belirtilebilir:

1. Uçuş terminaline ulaşımın farklı engellere göre tasarlanması gerekmektedir.En iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçileri şunları söyledi: Örneğin, elektrikli tekerlekli sandalye taksileri veya tekerlekli sandalyeye uygun otobüsleri kullanma olanağı, havalimanı terminaline ulaşımda kolaylık sağlayacaktır.

2. Havaalanlarında ve uçaklarda özel olarak eğitilmiş personel ve geliştirilmiş tabelalar, rahat bir yolculuk yapmanıza yardımcı olacaktır.

3. Engelli misafirler için gelişmiş navigasyonun tatmin edici olması olası sorunların üstesinden gelmeyi kesinlikle kolaylaştıracaktır.

4. Büyük döner kapılar, check-in ve bilgi bankolarına kolay erişim kolaylığı, göz seviyesinde detay gösterimi gibi uygun fiziksel problemler engelliler için değerli olacaktır.

5. Gizli engeli olan kişilerin personele sunacağı uygun planlar, risksiz ulaşımın yanı sıra kesinlikle kolaylık sağlayacaktır.En iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçileri şunları söyledi: Örneğin gizli engelli bireyler, benzersiz rozeti kıyafetlerinde kullanabilirler.

6. Havaalanında kolay ulaşım için sürücüsüz elektrikli tekerlekli sandalye bulunabilir ve kullanılabilir.

7. Uçuş terminallerinde işaret dili panolarının bulundurulması ve ayrıca işaret dilinin yer aldığı özel bir kitapçık bulundurulması, görme engelli kişilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için mutlaka faydalı olacaktır.Ayrıca uçuş terminalinin tüm yolculuklar boyunca görme engelli kişiler için yardımcı insan veya çözüm hayvanları bulundurması gerekmektedir.En iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçileri, uçuş terminalinde uygun tepki veren yer yüzeyi göstergelerinin kullanılmasının bu insanlar için kullanışlı olacağını söyledi.

8. Ayrıca, kabin personeli ile iletişim için özel uçak içi cihazların kullanılması, işitme engelli kişilere yardımcı olacaktır.


Gönderim zamanı: Mar-23-2023