Elektrikli tekerlekli sandalye iyiyi kötüyü nasıl ayırt edebilirim?

Şimdi bir sürü varelektrikli tekerlekli sandalyelerPiyasada var, ancak fiyatı değişken, bu kadar pahalı elektrikli tekerlekli sandalyeler karşısında, sonuçta elektrikli tekerlekli sandalyelerin iyi ve kötü yanlarını nasıl ayırt edebiliriz?Elektrikli tekerlekli sandalyelerle ilgili en önemli şey, birkaç büyük parçanın bulunmasıdır, dolayısıyla iyi ve kötü, bu parçaların iyi ve kötü yanlarına yansır.

wps_doc_0

1.Elektrikli tekerlekli sandalyeler elektrik gücüyle çalıştırılır.

Aynı zamanda yürümeyi kolaylaştırmak için elektrikli elektromanyetizma kullanılır, dolayısıyla elektromanyetik kalitesi elektrikli tekerlekli sandalyelerin kalitesini değerlendirmenin önemli bir parçasıdır.Genel olarak konuşursak, elektromanyetik dayanıklılık çok önemlidir, dayanıklılık iyi olduğu sürece hastayı eve getirmek için elektrik olgusu yarı yolda görünmeyecektir.

wps_doc_1

2. Mobil tırmanma yeteneği.

Elektrikli tekerlekli sandalyenin gücü budur.Elektrikli tekerlekli sandalyenin asıl görevi hastaları gitmek istedikleri yere götürmektir.Küçük bir dereyi aşamazlarsa elektrikli tekerlekli sandalyenin işlevini kaybedecekler.

wps_doc_2

3. Kontrol panelinin kalitesi, yani elektrikli tekerlekli sandalyenin kontrol panelini kullanırken sol tarafa çağırıp çağıramayacağı, sola gidecek, kontrol panelini kullanırken sağ tarafa çağırıp çağıramayacağı.Aynı zamanda hasta kullanmak için hiçbir çaba harcamaz, dolayısıyla kontrol panelinin kalitesi de elektrikli tekerlekli sandalyenin kalitesinin değerlendirilmesinde önemli bir standarttır.

4. Kolaylık.hastalara kolaylık getirip getiremeyeceği, sadece kullanımda değil satış sonrası hizmete de yansıyacak.

wps_doc_3

5 Kalite.Sorunun üzerinde çalışma yapılmamalı, bu da hastaların yaralanma sürecinde kullanılmasına yol açmaktadır.Bunlar elektrikli tekerlekli sandalyenin kalitesine ilişkin beş kriterdir; dolayısıyla elektrikli tekerlekli sandalye satın alma konusunda endişelenmenize gerek yoktur.


Gönderim zamanı: Mar-23-2023