Hareketliliğinizi Artıracak En İyi 5 Tekerlekli Sandalye Aksesuarı

Yoğun, aktif bir yaşam tarzına sahip bir tekerlekli sandalye kullanıcısıysanız, büyük ihtimalle hareketlilik kolaylığı, günlük yaşamda en büyük endişenizdir.Bazen tekerlekli sandalyenizin sınırları içinde yapabilecekleriniz sınırlıymış gibi hissedebilirsiniz ancak doğru aksesuarları seçmek bu duyguyu azaltmaya yardımcı olabilir.

Konfor üretiminde uzman olarak,uyarlanabilir tekerlekli sandalyeler, Ningbobaichen bunu gerçekleştirmek için burada.
1) Yan Destekli Sırtlık
Yanal destekli sırt dayanakları, sandalyenizdeki pozisyonunuzu değiştirmenize olanak sağlayarak konfor seviyenizi artırır, ağrıları hafifletir, böylece hareket ederken kendinizi mutlu ve güvende hissetmenizi sağlar.

En yaygın olarak tekerlekli sandalye kullanıcılarının gövde stabilitesini ve dengesini arttırmak ve ayrıca duruşunuzun zarar görmesini önlemek için kullanılırlar.Sırt dayanağınız için yanal desteğe yatırım yaparak hareket kabiliyetiniz kolaylaşacaktır.

Yanal Destek FSC kitimiz 7/8″ baston montajlı hilal, sırt dayanağınız için ideal bir aksesuardır ve sandalyenizdeki konfor seviyelerinizi kontrol etme yeteneğinizi artırır.

wps_doc_2
2) Sırt Çantası
Sırt dayanağı çantası, sahip olunması gereken çok basit bir tekerlekli sandalye aksesuarı gibi görünebilir, ancak en akıllılarından biri de olabilir.

Bu inanılmaz derecede kullanışlı aksesuar, manuel tekerlekli sandalyelerin tutamaklarına kolayca bağlanır ve dışarıdayken ihtiyacınız olan tüm ekstralar için bol miktarda saklama alanı sağlar.Kitaplar, tıbbi ekipmanlar veya iş dizüstü bilgisayarınızla birlikte paketleyebilirsiniz.Su şişeniz için bir cebi bile var.

Bir sırt çantasına sahip olmanın harika yanı, onu kucağınızda taşımanıza gerek kalmaması ve bunun güvenli ve emniyetli olduğundan emin olmanızdır, dolayısıyla hareket kabiliyetiniz ilave bagajdan etkilenmeyecektir.
3) Paralel Swing Uzak Kumanda Çubuğu
Tekerlekli sandalyenizi hareket kabiliyeti açısından yükseltmenin en kolay yollarından biri, paralel bir sallanma kumanda kolunun takılmasıdır.Her ne kadar kumanda kolları genellikle elektrikli tekerlekli sandalyelere bağlı olsa da, manuel tekerlekli sandalye kullanıcıları da hareket kabiliyetini kolaylaştırmak için elektrikli eklenti kitlerinden aynı şekilde yararlanabilirler.

Yalnızca tekerlekli sandalyenizi manuel olarak itmekten kurtulmakla kalmayacak, aynı zamanda joystick'ler tekerlekli sandalyenizi minimum güçlükle döndürmenize olanak tanıyacak.Bu özellikle kollarınızda hareket kabiliyetiniz kısıtlıysa, günden güne değişen bir rahatsızlığınız varsa veya yoğun bir yaşam sürüyorsanız faydalıdır.
4) Kucak Tepsisi
Kucak tepsileri hareketliliğe yardımcı olmuyor gibi görünebilir, ancak gerçek şu ki, hayatta çok daha basit bir şekilde yön bulmanızı sağlayabilirler.Her ne kadar bazen istesek de, açık havada yemek yemek tekerlekli sandalye kullanıcıları için her zaman uygun bir aktivite değildir.

Hareket halindeyken yemek yemek zor olabilir ve piknik masaları bazen tekerlekli sandalyenin altına sığacak kadar uzun olmayabilir veya yol üzerinde bir bank bulunabilir.Kucak tepsileri, kendi yerleşik masanızla bu aktivitelerin keyfini çıkarmaya devam etmenizi sağlayarak bu engelleri ortadan kaldırır.

Kucak tablamız hem manüel hem deakülü tekerlekli sandalyelerKolçaklarınızı saran güvenli cırt cırtlı kayışlarla.Hatta hareket ederken içeceğinizi yerinde tutmak için bir içecek yuvasıyla birlikte gelir.

wps_doc_3

5) Ayarlanabilir Kafalık

Çoğu akülü tekerlekli sandalye modelinde koltuk başlıkları yerleşik olarak bulunsa da, manüel tekerlekli sandalye kullanıcıları bazen koltuk başlıklarının olmamasından dolayı sıkıntı yaşayabilirler.Ancak Karma Mobility'nin Süper Kafa Ayarlanabilir Kafalığı, ihtiyacınız olan tüm postüral desteği sağlamak için manuel tekerlekli sandalyenizin tutamaklarına kolayca klipslenir.

Koltuk başlıkları yalnızca duruşunuzu korumak ve boynunuzdaki ve omuzlarınızdaki kas gerginliğini azaltmak için bir zorunluluk değildir, aynı zamanda koltuk arkalıklarının daha alçak ayarlanmasına da olanak tanır.Bu, kollarınızı serbestçe hareket ettirebilmeniz ve sandalyenizin hareketini daha iyi kontrol edebilmeniz için size alan sağlayarak genel hareketliliği artırır.

Ningbobaichen'in her tekerlekli sandalye aksesuarı ve akülü sandalye aksesuarı, konforunuz ve yaşam kolaylığınız göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır.Hayatı dolu dolu yaşamaya devam edebilmeniz için varlığınızı destekleyen, aydınlatan ve zenginleştiren tekerlekli sandalyeler yaratarak hareketliliğinizi ve bağımsızlığınızı geliştirmeye kararlıyız.


Gönderim zamanı: 25 Ekim 2022