Karbon fiber tekerlekli sandalye tedarikçisi: tekerlekli sandalye rampaları tasarlamak için ipuçları

Bu makalede,karbon fiber tekerlekli sandalyeTedarikçi kesinlikle bozulmuş bir rampanın nasıl olması gerektiği hakkında konuşacaktır.
resim1
Karbon fiber tekerlekli sandalye tedarikçisi, tekerlekli sandalye rampalarının günümüzde çok yaygın hale geldiğini söyledi.Bununla birlikte, bu konuda hala bazı sorunlar var.Karbon fiber tekerlekli sandalye tedarikçisi, kullanılamaz tekerlekli sandalye rampaları oluşturmanın bu sıkıntılardan biri olduğunu söyledi.Sonuç olarak, tekerlekli sandalye rampalarının nasıl olması gerektiğini bulmak gerekir.Yoksa, tekerlekli sandalye rampaları tekerlekli sandalye bireylerine yardımdan daha fazla zarar verecektir.Bu makalede, elektrikli bir tekerlekli sandalye rampasının olması gereken işlevleri not edeceğiz.
Elektrikli tekerlekli sandalye rampaları dik olmamalıdır.Tekerlekli sandalye rampaları her 30 santimetre için 3 santimetreden fazla artmamalıdır.
Elektrikli tekerlekli sandalye rampaları çok ince olmamalıdır.Elektrikli tekerlekli sandalye rampaları en az 100 santimetre genişliğe gitmelidir.
resim2

Karbon fiber tekerlekli sandalye tedarikçisi, elektrikli tekerlekli sandalye rampasının başında ve sonunda, tekerlekli sandalyenin gezinebileceği en az 150 santimetre x 150 santimetre alan olması gerektiğini söyledi.
Tekerlekli sandalye rampası ayarlama talimatları;Tekerlekli sandalyenin manevrası için, dönüştürücü konumun en az 150 santimetre x 150 santimetreye gitmesi gerekiyor.



Gönderim zamanı: Mar-29-2023