Çin elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçisi: Tekerlekli sandalye rampasının gelişim tarihi

wps_doc_5

İnsanlar seçeryetenek için tekerlekli sandalyelerhayatlarını sürdürmek için.Tekerlekli sandalyeler kolaylık sağlayabilir ama tekerlekli sandalye kullanımı konusunda da toplumun her kesiminden desteğe ihtiyacımız var.

Tekerlekli sandalye rampaları erişilebilirlik açısından oldukça önemlidir.Örnek olarak, alışveriş merkezi, sinema veya tiyatroya giden merdivenlerin yanında tekerlekli sandalye rampası yoksa bu yerler bu insanlar için erişilebilir olmayacaktır.NingboBaihen'e göre tekerlekli sandalye kullanan kişilerin bu tür yerleri kullanması pek mümkün değil.

wps_doc_6

Elektrikli tekerlekli sandalye rampalarının tarihçesine kısaca değinelim.NingboBaichen, bu konuda kesin bir detay bulunmamakla birlikte, Mısır piramitlerinin inşası sırasında günümüzde kullanılan elektrikli tekerlekli sandalye rampalarına benzer rampaların kullanıldığına inanıldığını söylüyor.Ayrıca eski Yunanlıların karada gemilerin yanından geçmek için rampaları kullandıklarına dair söylentiler de var.

NingboBaichen, aslında Çin'de M.Ö. 525'te akülü tekerlekli sandalye rampalarının kullanıldığının araştırmalardan tespit edildiğini söylüyor. 1900'lü yılların başında New York City'deki Grand Central İstasyonu'nda bir rampa kullanılıyordu ancak bu rampa esas olarak yolcuların bagajlarını taşımak için kullanılıyordu. .NingboBaichen, İkinci Dünya Savaşı'nın bitiminden sonra insanların mevcut rampaların önemini anlamaya başladığını söyledi.Çinli akülü tekerlekli sandalye tedarikçisi, bu yıllarda bazı profesyonellerin akülü tekerlekli sandalye kullanımı nedeniyle sınırlı olması nedeniyle akülü tekerlekli sandalye rampalarına olan talebin arttığını söyledi.NingboBaichen, 19. yüzyılın ortalarında insanların kamusal alanların daha sık kullanılması gerektiğini önermeye başladığını söylüyor.Sonunda, 20. yüzyılın sonlarında, Engelli Amerikalılar Yasası yürürlüğe girdi ve tekerlekli sandalye rampaları norm haline geldi.


Gönderim zamanı: Mar-23-2023