Taşınabilir elektrikli tekerlekli, hayatı engelliler için daha uygun hale getirir

engelli insanlar için hayatı çok daha kolay ve daha uygun hale getirdi.Artık kabaca üç şekilde katlanan çok çeşitli elektrikli tekerlekli sandalye modelleri var.Hangisine sahip olursanız olun, çok basit ve kolaydır.Kullanmadığınızda, herhangi bir köşeye koyabilir veya dışarı çıktığınızda ve tekerlekli sandalyenizi hiçbir yere götürmek üzere bagaja koyabilirsiniz.

Bazı scooterlar iki tür durdurma sistemi vardır: mekanik ve ayrıca elektronik.Mekanik durdurma sistemleri, ayak veya disk frenlerinden oluşan hareketlilik scooter'ı azaltmak için fiziksel bir cihaz kullanır.Bu tür durdurma sistemleri az bakım veya modifikasyon gerektirir.Birçok scooter, güvenlik için faydalı olan her iki türün de bir karışımına sahiptir.Bazı taşınabilir elektrikli tekerlekli sandalye, kaldırımdan otomobile hızla taşınabilir.Diğer mobil hareketlilik scooterları daha büyüktür ve dış kullanım için geliştirilmiştir.

taşınabilir elektrikli tekerlekli sandalye özellikle pratiktir.Katlanır tasarımları sayesinde otomobile ve otomobilden taşınabilirler.Hareket scooterını taşıması gerekenlerin genellikle katlama işlemine yardımcı olacak bir görevlinin yanlarında olması gerekir.Aynı şekilde sökülmeleri ve depolama alanı için monte edilmeleri de kolaydır.Bireysel gereksinimlerinize bağlı olarak çok sayıda farklı tasarım arasından seçim yapabilirsiniz.
Stili, bir gezi yapmaktan hoşlanan aktif insanlar için tasarlanmıştır.Bu tasarım pahalıdır, ancak birçok işlevi vardır.Yastıklı bir koltuk dolgusu ve katlanabilir kolçaklar sunulan cihazlardan birkaçıdır.Taşınabilir bir elektrikli tekerlekli sandalye edinmek, yaşam kalitenizi artırmanın ve gittiğiniz her yerde yanınıza almanın mükemmel bir yoludur.


wps_doc_2

Taşınabilir bir elektrikli tekerlekli sandalye, sevgili Diassed Aile üyelerinize yardımcı olabilir.Sağlam bir çerçeve ve şık bir stil ile katlanır bir hareketlilik scooter, gezilerde güvenilir bir arkadaştır.Katlanır bir hareketlilik scooter, geniş bir dönüş yarıçapına ve aynı zamanda geniş, pürüzsüz bir tabana sahip olmalıdır.

Mobility Katlanır Scooter'lar engelliler için mükemmel mi?İhtiyaçlarınıza uygun olup olmadığı, taleplerinize ve aynı zamanda kapasitenize bağlıdır.Hareketlilik scooterları, sınırlı hareket çeşitliliğine sahip olanlar için gerçekten faydalıdır.
Güçlü tekerlekli sandalyelerin aksine, taşınabilir elektrikli tekerlekli sandalye daha uygun maliyetlidir ve tekerlekli sandalye gibi görünmez.En uygun fiyatlı hareketlilik scooterları üç tekerleklidir ve düz yüzey alanları için oluşturulur.Bu tür hareketlilik scooter'larının maliyeti, bir tanesine kendi başınıza karar verirken önemli bir faktördür.
Portatif elektrikli tekerlekli sandalyenin çeşitli faydaları olsa da, hepsi katlanabilir ve hafif değildir.Örneğin Handyscoot, hafiftir, sadece 4 kilo ağırlığındadır ve ayrıca kompakt bir boyuta katlanır.En büyük yararı seyahatin rahatlığıdır.Pili taşıması çok kolay ve hafiftir.Ve sadece dört ila yedi saat içinde popolar.Ve ayrıca, diğer hareketlilik scooter'larının çoğunluğunun aksine, hareketlilik scooter'ınızı hızlı bir şekilde katlayabilir ve sizinle birlikte alabilirsiniz.
Tekerlekli sandalye katlama scooter'larının özürlü olup olmadığı bireyin gereksinimlerine bağlıdır.Elektrikli scooterlar yetişkinler için en iyisidir, çünkü kolay hareketlilik sağlarlar.Taşıma için yeterince hafiftirler, ancak 330 kiloluk bir yetişkinliği desteklemek için etkilidirler.Kat scooterlar genellikle esnek bir büyük koltuk ve depolama alanı için büyük bir sepete sahiptir.Kullanıcı dostu bir hız kontrol kadranı ve bir boynuz, bu elektrikli scooterların işlevleri dahildir.
Mobility Katlanır Scooter'lar engelliler için mükemmel mi?Ve diğer pek çok mobilite scooterının aksine, mobilite scooterınızı rahatlıkla katlayabilir ve her yere yanınızda götürebilirsiniz.

Engelli insanların yaşamı hem karmaşık hem de çok detaylı zorluklarla doludur.Engellilerin çok sayıda engele sahip olması, sorunlarıyla baş etmeyi çok daha zor hale getiriyor, ancak tüm bu engellere rağmen engelli bireyler hayatlarının geri kalanını engellilikle yaşamak zorunda kalmıyor.

Engelli kişilere yönelik ayrımcılık büyük bir sorun olsa da, onlara yönelik olumlu bir tutum, onların yaşam kalitesinin yükseltilmesi için esastır.Hatta Amerika Birleşik Devletleri'ndeki engelli bireylerin yüzde 40'ından fazlası, günlük yaşamlarında da durum böyle olmasına rağmen tanınmadıklarını hissediyordu.

 


Gönderim zamanı: Mart-15-2023