Elektrikli tekerlekli sandalye seçme becerileri nelerdir?

Eğer bir tane seçiyorsanelektrikli tekerlekli sandalyeAile üyeniz için ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz.Bu makaleye bir göz atın ve aşağıdaki talimatlarla başlamanızı önerecektir.

Mesela öncelikle hangi tarzı seçeceğiniz, gün içinde ne kadar kullanacağınız, koltuğun genişliği, sırt minderinin rahatlığı da önemli.

Dönüştürme mesafesi, elektrikli tekerlekli sandalyenin yapabileceği U dönüşü çeşitliliğini ifade eder.Dönüş yarıçapı ne kadar küçük olursa, özellikle iç mekan kullanımında veya elektrikli tekerlekli sandalyelerin ince akışlarla sığması gerektiğinde o kadar iyidir.Birçok versiyonun 20 ila 35 inç arasında değişen bir dönüştürme aralığı vardır.Daha büyük dönüşüm mesafesi, tekerlekli sandalyenin keskin köşelerden geçmesi gerektiği anlamına gelir; bu nedenle, büyük dönüşüm aralığına sahip bir tekerlekli sandalyeden kaçınmak isteyebilirsiniz.Elektrikli tekerlekli sandalyelerin dönüş yarıçapı, tekerlek çekişinin yanı sıra ayak dayanağı açısı tarafından da etkilenir.
Elektrikli tekerlekli sandalyenin pil ömrü dikkate alınması gereken ek hayati bir değişkendir.Olağanüstü bir pil ömrü sağlayan elektrikli tekerlekli sandalyenin seçilmesi önemlidir.Pek çok elektrikli tekerlekli sandalye gece boyunca şarj kapasitesi sağlar, böylece tekerlekli sandalyeyi kullandıktan sonra kullanmaya devam edebilirsiniz.

Motorlu Sandalyeye Yatırım Yapmak

Elektrikli tekerlekli sandalye satın almadan önce dikkate alınması gereken birkaç husus vardır.Birçok tedarikçi dürüst olsa da aldatıcı olanı bulmak hâlâ mümkün.The Scooter Store örneğinde bu hizmet sağlayıcı, tüketicilere ihtiyaç duymadıkları elektrikli tekerlekli sandalyeler için fatura kesiyordu.Hatta bazı distribütörler Medicare'den yararlanmaya bile çalışıyor.Motorlu sandalye satın almayla ilgili bazı öneriler için okumaya devam edin.Yaptığınıza kesinlikle memnun olacaksınız.

wps_doc_3

Motorlu sandalye satın alırken dikkate alınması gereken bazı faktörler şunlardır:

Koltuklar: Elektrikli motorlu sandalyenin koltuğu müşterinin ölçülerine ve şekline uygun olmalıdır.İmkanınız varsa yaslanabilen birini seçin.Sınırsız ayarlara sahip olan bu tarz, oturmaktan dinlenmeye rahat bir geçiş yapmak isteyen kişiler için de idealdir.Bazı tasarımlar, çok kolay transfer için ayak dayanakları veya kollarla donatılmıştır.Dikkate alınması gereken diğer çeşitli faktörler arasında sandalyenin ağırlığı ve derecesi yer alır.Müşteri düz olmayan bir yerde oturuyorsa ağırlık sınırlarını kontrol ettiğinizden emin olun.
Ayrıca ön ve arka tekerlekleri de korurlar, böylece sandalye devrilmez.Elle çalıştırılan tekerlekli sandalye yerine elektrikli tekerlekli sandalye kullanmak çok daha iyi bir alternatif olabilir.Elektrikli tekerlekli sandalyeler kişinin kas dokularını ve eklemlerini korur.
Elektrikli motorlu sandalye satın almadan önce düşünmeniz gereken birkaç şey var.Elektrikli motorlu sandalye edinmeyle ilgili bazı önerilere göz atın.Koltuklar: Elektrikli motorlu sandalyenin koltuğunun kişinin boyutuna ve formuna uygun olması gerekir.Uygulamalı tekerlekli sandalye yerine elektrikli sandalye kullanmak çok daha iyi bir seçim olabilir.

wps_doc_4

Daha küçük boyutlu Tekerlekli Sandalye

Bir kapının temel boyutuna sığacak daha küçük bir tekerlekli sandalyeye ihtiyacınız varsa, 20 inçlik koltuk genişliğinde bir sandalyeye bakmalısınız.Ağırlığı 36 pounddur ve aynı zamanda ortalama 20 inçlik koltuk genişliğindeki tekerlekli sandalyeden biraz daha küçüktür.
Light Drive, tekerlekli sandalyenin tekerleklerine güç sağlayan mekanize bir yardımcı araçtır.Araç hareketlidir, açılır kapanır bir taşıma özelliğine sahiptir ve hava yolculuğuna izin verilmektedir.Yaklaşık 16 km'lik dizi sunan 12Ah Li-Ion aküye sahiptir.Bu mobilite cihazı ayrıca Light Drive olmadan kendi kendine hareket etme özelliğine sahiptir.Sürüme bağlı olarak Free-Wheel da bir seçenek olabilir.
Daha küçük boyutlu elektrikli tekerlekli sandalyeler için en iyi seçimi yaparken, en büyük arka tekerleklere sahip olanı aradığınızdan emin olun.Bu, aktarımı kolaylaştırır.Ayrıca, daha büyük tekerleklere sahip daha küçük mobilite cihazları, temel tümseklerin ve zorlukların çok daha iyi üstesinden gelinmesini sağlar.Daha fazla rahatlık için nefes alabilen malzemeler de aramanız gerekir.Ayrıca katlanabilir ve çıkarılabilir kolçaklar gibi diğer özellikleri de düşünebilirsiniz.Tekerlekli sandalye alırken boyutunu ve ağırlığını da unutmayın.
Bir tekerlekli sandalyenin manevra kabiliyeti, onun dar alanlarda yönlendirme kabiliyetini belirleyecektir.Hareketlilik cihazının en dar alanının genişliğini her iki tarafta en dış noktayı belirleyerek belirlemelisiniz.Daha dar bir tekerlekli sandalyeyi sınırlı odalarda yönlendirmek kesinlikle çok daha kolay olacaktır.
Bir kapının temel genişliğine sığacak daha küçük boyutlu bir elektrikli tekerlekli sandalyeye ihtiyacınız varsa, 20 inçlik koltuk genişliğinde bir sandalyeye bakmanız gerekir.Fazladan 36 kiloyu hesaba katar ve tipik 20 inçlik koltuk genişliğindeki tekerlekli sandalyeden biraz daha küçüktür.


Gönderim zamanı: Mart-15-2023