Hangi bakım yöntemleri Alüminyum alaşımlı Tekerlekli Sandalyenin servis ömrünü uzatabilir?

Rağmenalüminyum alaşımlı elektrikli tekerlekli sandalyeHayatta son derece yaygın olmasına rağmen, kullanım sırasında yine de iyi bakıma ihtiyaç duyarlar.Mobilite cihazını düşüncesizce kullanırsanız, mobilite cihazının ömrü kısa sürede kısalacak ve sonuçta onu tekrar satın almak için para yatırmanız gerekecektir.Tekerlekli sandalyenin nasıl korunacağına bir göz atalım mı?

Her zaman aktivitelerin ve dönen yapıların çok yönlülüğünü inceleyin ve ayrıca yağlayıcılar kullanın.Herhangi bir nedenle tekerleğin aksının sökülmesi gerekiyorsa, somunların sıkıldığından ve tekrar takarken kesinlikle gevşemediğinden emin olun.

tekerlekli sandalye3

Elektrikli tekerlekli sandalyelerPilin tamamen faturalı kalmasını sağlamak için kullanımdan hemen sonra faturalandırma uygulamasını geliştirmeliyiz.Elektrik kesintisinde elektrikli tekerlekli sandalyeyi kurtarmak yasaktır;Eğerelektrikli alüminyum alaşımlı tekerlekli sandalyeÇok uzun süre kullanılmadığında, elektrik kesintisinde depolama servis ömrünü ciddi şekilde etkileyecektir ve boşta kalma süresi ne kadar uzun olursa, pil hasarı da o kadar büyük olacaktır.Hala onları rutin olarak şarj etme davranışını geliştirmesi gereken elektrikli alüminyum alaşımlı tekerlekli sandalye.Pili uzun süre “tam durumda” tutun.Ayrıca yağmurdan uzak durun!Sakin ol ve bekle.

Koltuk yapısının bağlantı vidaları serbestçe bağlantılıdır ve ayrıca sıkılması kesinlikle yasaktır.

Lastikleri yeterli atmosfer basıncında tutun, ayrıca dejenerasyonu önlemek için yağ ve asitli maddelerle temas ettirmeyin.

Lastiklerin durumunu sık sık inceleyin, dönen bileşenleri zamanında onarın ve ayrıca sürekli olarak az miktarda yağlama yağı ekleyin.

Hareketlilik cihazını kullanmadan önce ve ayrıca bir ay içerisinde vidaların gevşek olup olmadığını kontrol edin, gevşekse zamanında sıkın.Tipik kullanımda, tüm bileşenlerin iyi durumda olduğundan emin olmak için her üç ayda bir inceleyin.Her türlü katı somunu kontrol edinalüminyum alaşımlı elektrikli tekerlekli sandalye(özellikle arka akstaki somunların bakımı).Gevşeklik varsa zamanla yeniden ayarlanması ve sıkılması gerekir.

Gövdeyi temiz tutun ve parçaların paslanmasını önlemek için tamamen kuru ve havalandırılmış bir yere koyun.

Aracı, nasıl kullanılacağını ve farklı anahtarların işlevlerini tam olarak anlayın.Bir şey satın almayın ve beklenmedik olaylarda hayati bir rol oynayabilecek anları, özellikle de nasıl başlayacağınızı ve nasıl hızla duracağınızı belirlerken onu esnek bir şekilde kullanamazsınız.


Gönderim zamanı: Mayıs-25-2023