Yalnızca en iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçilerinin size söyleyeceği şey

En iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçileri, kamusal alanlara erişimin, ülkeye erişimin ve seyahatin tüm insanlar için temel haklar olduğunu söylüyor.Ancak pek çok alanda uygun erişilebilirlik sağlanamaması nedeniyle engelli bireyler bu haklardan yararlanma konusunda zorluk yaşamaktadır.Örnek olarak günümüzde birçok kamusal alana elektrikli tekerlekli sandalyelerle erişim ve fiziksel engelli bireylerin kolay erişimi hâlâ sorun teşkil etmektedir.En iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçileri, bu alandaki son eylemler devam etse de, fiziksel bariyerlere tamamen uygun kamusal alanlar yaratmak için daha fazlasının yapılması gerektiğini söylüyor.Bu bağlamda engelli dostu havalimanı terminallerinin oluşturulması için gerekli olan bazı şartları ortaya koymaya çalışacağız.

 Sadece en iyi elektrikli wh1 nedir

 

Bu bir havaalanı terminalini engelli dostu mu yapar?

 

Çeşitli engelli konuklara yardımcı olmak için havaalanı terminal tesislerinin aşağıdakilere uygun olduğu belirtilebilir:

 

1. Uçuş terminaline ulaşımın farklı engellere göre tasarlanması gerekmektedir.En iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçileri şunları söyledi: Örneğin, elektrikli tekerlekli sandalye taksileri veya tekerlekli sandalyeye uygun otobüsleri kullanma olanağı, havalimanı terminaline ulaşımda kolaylık sağlayacaktır.

 

2. Havaalanlarında ve uçaklarda özel olarak eğitilmiş personel ve geliştirilmiş tabelalar, rahat bir yolculuk yapmanıza yardımcı olacaktır.

 

3. Engelli misafirler için gelişmiş navigasyonun tatmin edici olması olası sorunların üstesinden gelmeyi kesinlikle kolaylaştıracaktır.

 

4. Büyük döner kapılar, check-in ve danışma bankolarına kolay erişim kolaylığı, göz seviyesinde detay gösterimi gibi uygun fiziksel problemler engelliler için değerli olacaktır.

 

5. Gizli engeli olan kişilerin personele sunacağı uygun planlar, risksiz ulaşımın yanı sıra kesinlikle kolaylık sağlayacaktır.En iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçileri şunları söyledi: Örneğin gizli engelli bireyler, benzersiz rozeti kıyafetlerinde kullanabilirler.

 

6. Havaalanında kolay ulaşım için sürücüsüz elektrikli tekerlekli sandalye bulunabilir ve kullanılabilir.

 

7. Uçuş terminallerinde işaret dili panolarının bulundurulması ve ayrıca işaret dilinin yer aldığı özel bir kitapçık bulundurulması, görme engelli kişilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için mutlaka faydalı olacaktır.Ayrıca uçuş terminalinin tüm yolculuklar boyunca görme engelli kişiler için yardımcı insan veya çözüm hayvanları bulundurması gerekmektedir.En iyi elektrikli tekerlekli sandalye tedarikçileri, uçuş terminalinde uygun tepki veren yer yüzeyi göstergelerinin kullanılmasının bu insanlar için kullanışlı olacağını söyledi.

 

8. Ayrıca, kabin personeli ile iletişim için özel uçak içi cihazların kullanılması, işitme engelli kişilere yardımcı olacaktır.


Gönderim zamanı: Şubat-17-2023