Yaz aylarında elektrikli tekerlekli sandalye kullanırken nelere dikkat etmeliyim?Yaz tekerlekli sandalye bakımı ipuçları

Yazın havalar sıcaktır ve birçok yaşlı insan seyahat etmek için elektrikli tekerlekli sandalye kullanmayı düşünmektedir.Yaz aylarında elektrikli tekerlekli sandalye kullanmanın tabuları nelerdir?Ningbo Baichen yaz aylarında elektrikli tekerlekli sandalye kullanırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatıyor.

1. Sıcak çarpmasını önlemeye dikkat edin

Elektrikli tekerlekli sandalyelerin fiziksel olarak elle itilmesi gerekmese de yaşlıların yine de yaz aylarında güneşten korunma ve sıcak çarpmasından korunmaya dikkat etmesi gerekiyor.Genellikle su bardakları ve şemsiye tutucularıelektrikli tekerlekli sandalyelere monte edilir.İyi bir gölgeleme işi yapılması ve zamanında su takviyesi yapılması tavsiye edilir.

csdvf

2. Doğrudan güneş ışığından kaçının

rağmenevrensel elektrikli tekerlekli sandalyeTasarımı gereği dış mekanlarda kullanılabilse de, özellikle aşağıdaki bileşenlerin güneşe uzun süre maruz kalmasından kaçınılması gerekir.

Pil: İster lityum pil, ister kurşun asitli pil olsun, uzun süre güneşe maruz kalmak pilin aşırı ısınmasına neden olur ve elektrik kesintisi korumasını tetikler.Güvenliği daha düşük olan piller de yangın ve patlama riski altındadır.Pil normal şekilde çalışmaya devam etse bile, yüksek ortam sıcaklığı pilin menzilini kısaltacaktır; bu nedenle yolculuğunuzu, pilin yarı yolda bitmesini önleyecek şekilde planlayın.

dsvfdas

Lastikler: Yüksek sıcaklığa maruz kalma, lastik yüzeyindeki kauçuğun kolayca eskimesine ve çatlamasına neden olabilir ve havalı lastikler patlayabilir.

Kolçak sırtlığı: Kolçak sırtlığı üzerinde, hem yüksek sıcaklıktaki ortamda elin ısınmasına neden olan hem de plastiğin kolayca yumuşamasına neden olan çok sayıda plastik parça bulunmaktadır.

cdsbgd3.Yaz aylarında tekerlekli sandalye becerilerinin kullanımı

Şemsiyeleri aşırı büyütmeyin

Elektrikli tekerlekli sandalyelerin ağırlığı daha azdır ve akülü arabalar kadar güçlü değildir.Çok büyük bir tente takılırsa sürüş sırasındaki direnç çok büyük olacaktır.Rüzgarlı havalarda tehlike olabilir.

Pil soğuduktan sonra şarj edin

Yaz aylarında dış mekandan geri döndüğünüzde, sıcaklık çok yüksek olduğundan pili hemen şarj etmeyin, bu durum kapanma korumasını tetikleyecektir.

Yatak yaralarını önlemek için yaz seyahatlerinde nefes alabilen bir yastık hazırlayın.


Gönderim zamanı: Ağu-12-2022