Yaşlılar satılık karbon fiber tekerlekli sandalye kullanırken nelere dikkat etmelidir?

Söylendiği gibi, eğer yaşlı bir adamın hazinesi varsa, her insanın yaşlı adam olacağı bir günü vardır.Bu nedenle yaşlılara saygı duymalı ve gençleri de sevmeliyiz ki yaşlı adam iyi bir kıdeme sahip olsun.Hareket edemeyen bazı yaşlılar için tekerlekli sandalye gibi araçlardan faydalanılabilir. Peki yaşlılar bu araçları kullanırken nelere dikkat etmeli?satılık karbon fiber elektrikli tekerlekli sandalye?

Güvenliğe dikkat edin.Bir kapıya girerken, bir kapıdan çıkarken ya da bir zorlukla karşılaştığınızda, tekerlekli sandalyenizi kapıya ya da bariyere çarpmak için kullanmayın (özellikle yaşlı yetişkinlerin çoğunun kemikleri zayıflar ve yaralanmaya eğilimlidirler).

Seyahat4

tuşuna basıldığındasatılık karbon fiber tekerlekli sandalyeFelçli kişinin satılık karbon fiber tekerlekli sandalyenin kol dayanağını tutması ve mümkün olduğunca arkasına yaslanması gerekir.Öne eğilmeyin;Düşmeyi önlemek için gerekirse bir sınırlama kullanın.

Satılık karbon fiber tekerlekli sandalyenin ön tekerleği gerçekten küçük olduğu için, hızlı sürüşte ufak engellerle karşılaşılması gibi, elektrikli tekerlekli sandalyeyi yaratmak, elektrikli tekerlekli sandalyeyi yaratmak veya müşterinin öne doğru devrilip bireye zarar vermesi çok kolaydır. , tekerlekli sandalyeyi çok dikkatli bir şekilde itin, gerekirse Geri Çekme yöntemini kullanabilirsiniz (çünkü arka tekerlek ne kadar büyük olursa engel o kadar güçlü olur).

Seyahat5

Hız yavaşladığında tekerlekli sandalyeyi yokuştan aşağı doğru itin, kişinin başı ve sırtı geriye doğru eğilmeli ve kazaları önlemek için tırabzanları düzeltmelidir.

Sürekli olarak duruma dikkat edin;Alt ekstremite ödemi, ülseri veya eklem rahatsızlığı olan hastalar pedalı kaldırıp yumuşak bir yastıkla doldurabilirler.

Hava soğuk olduğunda güvenliğe dikkat edin.Battaniyeyi doğrudan satılık karbon fiber tekerlekli sandalyenin üzerine yayın.Aynı şekilde kişinin boynuna da bir örtü sarın.İğnelerle sabitleyin.Aynı zamanda kollarınızı etrafınıza sarın.İğneyi bileğe sabitleyin ve üst gövdeyi de kapatın.Ayakkabının arka kısmı hem kısaltılmış uzuvları hem de her iki ayağı sarar.

Tekerlekli sandalyenin iyi durumda kalması için sık sık kontrol edilmesi ve düzenli olarak yağlanması gerekir.

Yaşlılar satılık bir karbon fiber tekerlekli sandalye kullandıklarında, özellikle bazı bariyerler, eşikler vb. üzerinden geçerken güvenlik kaygılarına dikkat etmeli, geçerken veya çarparken dikkatli olmalı ve ayrıca mükemmel bir oturma pozisyonunu korumalıdır.Vasi de yaşlıları her an gözlemler ve sürekli korur.

en iyi elektrikli tekerlekli sandalye

satılık karbon fiber elektrikli tekerlekli sandalye

Çin karbon fiber elektrikli tekerlekli sandalye

Çin karbon fiber tekerlekli sandalyeler

katlanır ve mobil tekerlekli sandalye

katlanır elektrikli tekerlekli sandalye

satılık karbon fiber tekerlekli sandalye

sağ elektrikli tekerlekli sandalye


Gönderim zamanı: Mayıs-08-2023