Ne tür kıdemli bireyler katlanabilir karbon fiber elektrikli tekerlekli sandalye uygundur?

Katlanabilir karbon fiber elektrikli tekerlekli sandalyeGetirilmesi çok kolaydır, pek çok kişi yaşlılar için bir hareketlilik cihazı seçerken bunu göz önünde bulundurur, ancak yaşlıların vücutları sıradan insanlar kadar sağlam olmadığından tekerlekli sandalyeyi kullanırken odaklanılması gereken pek çok şey vardır.Kıdemli için tekerlekli sandalye kullanma duygusunu bulmalıyız.Hangi üst düzey insanların katlanır hareketlilik cihazlarını kullandığını biliyor musunuz?

Seçerken dikkate alınması gereken en hayati faktörlerden birikatlanabilir karbon fiber elektrikli tekerlekli sandalyeonun boyutudur.Hareketlilik cihazı bireylerinin ağırlık taşıdığı yerlerin neredeyse tamamı kalçanın iskial tüberozitesi çevresinde, uyluk çevresinde, fossa çevresinde ve kürek kemiği çevresindedir.

Boyutununkatlanabilir karbon fiber elektrikli tekerlekli sandalyeÖzellikle koltuğun boyutu, sırtlığın yüksekliği ve sırtlığın yüksekliği ve ayrıca pedal ile koltuk minderi arasındaki mesafe, sahibinin uygun kısımlarındaki kan dolaşımını etkileyecek ve ayrıca kuvvet yaratacaktır. ciltte aşınmalar ve hatta basınç yaraları.

Bunun yanı sıra kişinin güvenliği, çalışma kabiliyeti, katlanabilir karbon fiber tekerlekli sandalyenin ağırlığı, kullanım yeri ve tekerlekli sandalyenin görünümü de dikkate alınmalıdır.

tekerlekli sandalye1

Felçli, felçli, ampute ve zayıf yaşlılar için katlanabilir karbon fiber tekerlekli sandalye, onların kendilerine bakma, işlerine devam etme ve topluma geri dönme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olacak önemli bir cihazdır.Mobil katlanabilir katlanabilir karbon fiber tekerlekli sandalye, çeşitli insan grupları için uygun taşınabilir bir otomobildir.Bir bütünleşen çok işlevli taşınabilir tekerlekli sandalyekatlanabilir karbon fiber güç tekerlekli sandalye, bir el üç tekerlekli bisiklet ve üç tekerlekli tekerlekli sandalye.Katlanır tekerlekli taşıma, koltuk ve diğer çeşitli bileşenler dahil.İnsanların çeşitli gereksinimlerini önemli ölçüde karşılar, çeşitli türleri dönüştürmek kolaydır, çerçeve basit ve uygun maliyetlidir, kurulumu basit ve güvenilirdir ve ayrıca yerleştirildiğinde yerden tasarruf sağlar.Sonuç olarak yaşlılar için uygun mobil katlanır tekerlekli sandalyeler.

Katlanabilir karbon fiber tekerlekli sandalyenin özelliği, tekerlekli sandalyenin ana yapısının, daha büyük bir yükü güvenli bir şekilde taşıyabilen ve aynı zamanda çok daha güvenli bir şekilde kullanılabilen iç muhafazanın geliştirilmiş tasarımını benimsemesidir.Odanın 1/8'ini işgal eden aracın bagajına koyun.Eylemleri artırırken kullanılan emek tasarrufu sağlayan pedallar, istiflenebilir ve bu da gezinmeyi itici için daha uygun hale getirebilir.Pedallar döndürülebilir ve ayrıca çıkarılabilir, bu da sahibinin hareketlilik cihazından çıkması ve ayrıca dışlanması için sorunsuz olmasını sağlar.

Yaşlıların sorunlarına göre kendilerine uygun bir tekerlekli sandalye seçmeleri, seyahat ederken yaşlıların güvenliğine odaklanmaları ve ayrıca yaşlıların sağlık ve sıhhatini korumak için aile üyelerinin de yaşlıların güvenlik bilgilerini anlamaları gerekir. .


Gönderim zamanı: Mayıs-25-2023