Hafif Tekerlekli Sandalye Kimler İçindir?

Her farklı durum ve ortam için tekerlekli sandalye modelleri bulunmaktadır.Yardım almadan hareket etmenizi zorlaştıran veya imkansız hale getiren bir tür engeliniz varsa, o zaman büyük olasılıkla hayatınızı kolaylaştırmaya yardımcı olacak bir tür tekerlekli sandalye almanız önerilmiştir veya zaten sahipsinizdir. Daha kolay.
Bununla birlikte, tekerlekli sandalye için alışveriş yaparken, pazar farklı stil ve modellerle dolup taşıyor ve bu da görünüşte basit bir görevi baş ağrısına dönüştürebiliyor.Ancak bu yaratıcı ve çok sayıda seçenek, farklı sınırlamalara ve yaşam tarzı tercihlerine sahip insanlara, bu makinelerin engellenmesinden ziyade, desteklenerek yaşamlarını sürdürme özgürlüğünü sağlayan bir nimettir.
resim1
Manuel tekerlekli sandalyeler alanında;Bunlar elektrikle değil insan gücüyle manevra yapılan türde olup, ağır hizmet tipi tekerlekli sandalyelerin yanı sıra çeşitli seçenekler de bulunmaktadır.hafif tekerlekli sandalyeAralarından seçim yapabileceğiniz versiyonlar.Kişisel durumunuza ve sandalyenizde oturarak geçireceğinize inandığınız zaman miktarına bağlı olarak, bir versiyon şüphesiz diğerinden daha uygun bir seçim olarak öne çıkacaktır.
Tekerlekli sandalye kullanıcılarıkendilerine uygun olması halinde birden fazla tekerlekli sandalyeden yararlanmaya davet edilirler.Dışarı çıkmak için daha sağlam bir seçenek ve evde hafif bir tekerlekli sandalye kullanmak veya tam tersi, çok yönlülüğü konforla birleştirmek için bir denge kurulabileceği anlamına gelir.
Bu modellerin pek çok kullanıcısı hâlâ yürüyebilen ancak daha uzun mesafeleri kat etmekte veya uzun süre ayakları üzerinde kalmakta zorlanan kişilerdir.Yaralı veya yaşlı olanlar bu kategoriye girebilir.
resim2
Yani tekerlekli sandalyenizi arabada yanınızda taşıyabilmek ve kolayca çıkarıp kendi başınıza kurabilmek istiyorsanız daha hafif bir model aradığınız tarz olmalıdır.Koltukların çoğu yastıklı olmadığından konfordan ödün vermeniz gereken bir faktör olabilir, ancak sandalyeyi uzun süre kullanmıyorsanız bu çok fazla endişe verici olmamalıdır.
Başka hangi özellikler çekici?
Bunların çoğu hakkında harika bir şeytekerlekli sandalye stilleribiraz kişiselleştirilebilir olmaları, yani üreticilerin size mükemmel şekilde uyacak bir sandalye üretebilecekleri anlamına geliyor.İhtiyaçlarınıza uyacak şekilde tutma yerleri, tutacaklar ve ayak dayanağı yerleşimleri ile oynayabilirsiniz.Bizimle konuşarak hayatınıza konfor ve manevra kabiliyeti katmak için ne gibi değişiklikler yapabileceğimiz konusunda size tavsiyelerde bulunabiliriz.
Sandalye oldukça hafif olduğundan kendi başınıza hareket etmeniz daha kolaydır.Bu modeller, tamamen size bağlı olan düz arazide hızın keyfini çıkarmanızı sağlayan mükemmel kontrole sahiptir.Engebeli, dik veya engebeli araziler biraz daha zor hale gelebilir ve bu tür zeminlerden geçeceğine inanan kişiler için daha fazla ağırlığa sahip bir sandalye daha çok tercih edilebilir.
Bu sandalyelerden birini kendiniz deneyerek, sunduğu avantajları kısa sürede görecek ve bu tarzların size uygun olup olmadığı konusunda bilinçli bir karar verebileceksiniz.


Gönderim zamanı: Eylül-27-2022